Sou a: Inici / Ajuntament / Notícies

 

Notícies

 • 14.250 EUROS DE SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

   

  30/04/2019

  La Diputació de Tarragona, dintre del programa PAM 2018 inversions, per l’obra” Arranjament del  jardí del  casal d’Avis” ha subvencionat a l’Ajuntament de Camarles en la quantitat de  14.250,00 Euros.

   

   

 • 20.462,24 EUROS DE SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

   

  30/04/2019

  La Diputació de Tarragona, dintre del programa PAM 2018 inversions, per l’obra” Remodelació Plaça dels Lligallos” ha subvencionat a l’ajuntament de Camarles en la quantitat de  20.462,24 Euros.

   

   

   

   

 • 16,83 EUROS DE SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

   

  15/03/2019

  La Diputació de Tarragona dintre del programa de subvenció d’interessos de préstecs 2018, ha subvencionat a l’ajuntament de Camarles en la quantitat de  16,83 Euros

 • L’AJUNTAMENT DE CAMARLES RENOVA EL SEGELL INFOPARTICIPA 2018 QUE PREMIA LA TRANSPARÈNCIA DE LA INFORMACIÓ A LA WEB.

   

  14/03/2019

  L’AJUNTAMENT DE CAMARLES RENOVA EL SEGELL INFOPARTICIPA 2018 QUE PREMIA LA TRANSPARÈNCIA DE LA INFORMACIÓ A LA WEB.

   

  L’Ajuntament de Camarles ha aconseguit renovar el Segell 'Infoparticipa' en reconeixement a la qualitat i transparència en la informació del seu web municipal (www.camarles.cat). Amb un 87% de compliment dels 52 indicadors avaluats, Camarles millora en gairebé un 4% el seu percentatge de l'edició anterior i serà un dels cinc municipis distingits de les Terres de l’Ebre, juntament amb Amposta, l’Aldea, La Ràpita i Alcanar.

   

  Aquest reconeixement s'atorga anualment pel Consell Certificador d'Infoparticipa, presidit per la rectora Margarita Arboix i Arzo de la UAB. El Mapa InfoParticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d'haver desenvolupat i validat l'any 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

   

  L’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza , va recollir el guardó ahir dimecres, 13 de març, en l’acte oficial d’entrega dels reconeixements a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB. “L’aposta per la transparència d’aquest Ajuntament és clara i inequívoca. Treballem dia a dia i de forma incansable per millorar i ampliar la informació que tenim al web municipal per tal de permetre l’accés de la ciutadania a totes les dades que els puguin interessar”, ha destacat la sra. Sandra Zaragoza.

   

  En paraules de la regidoria de Promoció Econòmica i Comunicació, Bàrbara Curto, “aquest distintiu és una garantia que l'Ajuntament treballa per donar una informació transparent i transversal a la ciutadania i s'ha mostrat molt satisfet per la continuïtat que se li ha donat a aquesta línia de treball els darrers anys”.

   

  La visualització del Segell es pot veure a través del Mapa Infoparticipa:

  http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/

 • 106.165,51 EUROS DE SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

   

  12/03/2019

  La Diputació de Tarragona, dintre del programa PAM 2018   manteniment per despesa corrent, ha subvencionat a l’ajuntament de Camarles, pel manteniment de l’enllumenat públic en la quantitat de 106.165,51 euros.

 • L'Ajuntament de CAMARLES amb el Programa Joves en pràctiques

   

  1/02/2019

  El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur

   

  El passat 29 d'Octubre, l'Ajuntament del Camarles va contractar una jove en pràctiques dins del marc del programa de Garantia Juvenil per desenvolupar les tasques del nou servei d'ocupació de l'Ajuntament.

   

  La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

  "Contracte de treball efectuat d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Euopeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%".

   

  Aquest programa ofereix subvencionar contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa, a ajuntaments de Catalunya, consells comarcals de Catalunya, i entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball.

 • SIGNATURA DEL CONVENI CORNER DE FIRES DE TURISME

   

  1/02/2019

  Camarles s'adhereix un any més al Conveni Corner de Fires de Turisme del PTDT Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

   

  La Diputació de Tarragona aportarà 160.000 euros per a la promoció turística conjunta d'una quinzena d'ens, públics i privats, de les Terres de l'Ebre. Representants de les administracions i entitats han signat aquest dijous al migdia a Tortosa l'anomenat conveni Corner, pel qual l'ens provincial donar suport econòmic perquè puguin participar conjuntament en fires o posar en marxa campanyes publicitàries en mitjans.

   

  Els signants del conveni, encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació, són els ajuntaments d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Amposta, Ascó, Camarles, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, Jesús Activitats i Serveis SL., els consells comarcals de la Ribera d'Ebre i de la Terra Alta, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre i el festival de cinema Terres Catalunya.

 • Tres de les vint-i-cinc persones contractades pel CCBE són de Camarles

   

  1/02/2019

  El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat 25 persones en situació d'atur de llarga durada, tres de les quals són del municipi de Camarles. Una d'aquestes està destinada al reforç de la Brigada Municipal per un temps de sis mesos, les altres dues, al manteniment de la via verda del Baix Ebre per un temps de dotze mesos.

   

  Dels 25 beneficiaris del programa Treball i Formació, 15 són persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidis per desocupació; set, persones que cobren la renda garantida de ciutadania, i tres són dones majors de 52 anys aturades de llarga durada.

 • JORNADA TÈCNICA D'INCORPORACIÓ DELS JOVES A L'AGRICULTURA

   

  31/01/2019

  Ahir dijous a l'Ajuntament de Camarles va tenir lloc la jornada tècnica "Incorporació dels Joves a l'Agricultura". Amb aquesta jornada, el nou servei d'ocupació de Camarles "PorTalent", ha donat el tret de sortida al calendari d'activitats previst per aquest 2019.

   

  L’alcaldessa Sandra Zaragoza i la regidora de Promoció Econòmica, Bàrbara Curto van dónar la benvinguda a tots els assistents a la Jornada. La tècnica d’ocupació “PorTalent” Claudia Tapalaga, va realitzar una breu explicació del servei i va donar pas a les ponències del dia.

   

  La jornada se va dividir en tres blocs: el primer bloc  a càrrec de Laura Solé, tècnica del JARC, va informar dels ajuts per a la incorporació dels joves a l'agricultura.

   

  Per al segon bloc el gerent de la Consultoria 4e de Camarles, Eduard Miralles, va enumerar les maneres de fiscalitzar aquesta incorporació. I per finalitzar la jornada, en Miquel Querol, professor de l'Escola de Capacitació Agrària d’Amposta va explicar el funcionament de l’itinerari formatiu d’una nova incorporació i va fer un incís sobre la importància d’estar ben format per a fer una bona gestió de l’activitat agrària.

   

  El propòsit de la xerrada era informar, assessorar i solucionar els dubtes dels joves a l’hora d’emprendre una activitat agrària.

 • ENTREGA PREMIS CAMPANYA NADAL 2018

   

  11/01/2019

  L'Ass. de Comerç i Serveis de Camarles i Lligallos ha fet entrega de les paneres de la campanya de Nadal als guanyadors.

   

  Al mateix temps la regidora de Promoció Econòmica, Bàrbara Curto ha obsequiat a tots els participants al concurs de façanes i aparadors de la passada campanya nadalenca, amb un val de 20 euros, a més a més, s'ha donat a conèixer els guanyadors de les façanes i aparadors.

   

  Guanyadors/es façanes:

  1r Premi (Val 80 €): Alex Montoya

  2n Premi (Val 60 €): Mª Carmen Fabra

  3r Premi (Val 40 €): Pili Forastero

   

  Guanyadors Aparadors:

  1r Premi (Val 80 €): Cafès & Pizza

  2n Premi (Val 60 €): Perruqueria Contrast

  3r Premi (Val 40 €): Perruqueria Laura Stil's

 • PRESENTACIÓ DEL SERVEI D'OCUPACIÓ "PorTalent"

   

  11/01/2019

  Ahir dijous 10 de gener, a la sala d'actes de l'Ajuntament, es va presentar el nou servei d'ocupació "PorTalent". EN l'acte, l'alcaldessa de Camarles va donar la benvinguda a tots els assistents i la regidora de Promoció Econòmica, Bàrbara Curto, va explicar "És un dels molts punts que figurava al nostre pla de govern en matèria de promoció econòmica i que des d'un inici creiem que havíem de donar cobriment a la mancança que tenia el nostre municipi davant el fet de no disposar d'ell, per tant, per un part sempre hem cregut en la seva necessitat però també érem conscients que si volíem donar un servei de qualitat, havíem de comptar amb els recursos humans adequats per prestar-lo".

  Aquest nou servei d'ocupació i borsa de treball donarà servei tant a les persones físiques com a les persones jurídiques, és a dir, posar en contacte l'oferta i la demanda de feina del nostre municipi i del territori.

Avís Legal i Política de Privadesa - Galetes (Cookies)

© Ajuntament de Camarles

Adreça: C/ Vint, nº20 | 43894 Camarles

Tel.: 977 470 007 Correu: ajuntament@camarles.cat